Nordmenn låner mye til lån til forbruk

Lett å få tilgang til kreditt

Nordmenn er glade i å reise og handle på nett. Forbrukslån har blitt en måte for å finansiere sydenreiser, dyre jakker, klær og dyre matvaner på restauranter.

I dag er det veldig enkelt å få tak i forbrukslån, og det er mange selskaper som driver med aggressiv markedsføring av disse forbruks-lånene. Det er veldig mange nordmenn som tar opp forbrukslån, og tenker ikke på at det blir vanskelig i lengden å betjene disse dyre kredittlånene.

Tjene opp poeng på flyreiser

Det finnes flyselskaper som har sine egne kredittkort, og dette kan lønne seg når man er ute og reiser. Disse selskapene gir mange fordeler når det gjelder å tjene opp poeng på flyreiser, inkludert forsikring på reisen, samt tilgang til kontanter på reisen. Dette vil disse selskapene tilby på reisen og det er også mange andre fordeler med å ha et forbrukslån. Et kredittkort fra en elektronikk-kjede vil gi fordeler og poeng på handel på butikken deres.

Visse fordeler

Når det gjelder et mislykket kjøp, er det lettere å trekke dette tilbake igjen ved et kredittkort. Det samme gjelder ved svindel av kort, da er det betryggende å vite at selskapene tar dette på alvor.

Så lenge ikke bruken av forbrukslån går til gambling, alkohol og fest, men at det er forbeholdt til litt mer fornuftige utgifter kan det lønne seg. Det viktigste er at du finner forbrukslånet med lavest rente. Dette kan være en etterlengtet reise med barna eller et godt etter tenkt kjøp av elektronikk og hvitevarer.

Studenter tar opp dyr kreditt

Til og med studenter har tatt opp dyre forbrukslån, kun for å dekke basale utgifter hevder studvest.no. Det er veldig mange studenter som vurderer å ta opp forbrukslån, dette kan være på studiereiser, på en etterlengtet ferie etter masse vellykkede eksamener og lite inntekt.

Da kan det være hyggelig å ta seg en ferie med forbrukslån, og betale tilbake ved fast jobb og god stilling. Men vær obs på at dette vil komme med gebyrer og kort nedbetalingstid. Det følger med mange ulemper dersom forbrukslånet ikke brukes på riktig måte.