Om Snipt.org

Denne lille bloggen skal ha fokus på det som rører seg i bankmarkedet, med spesiell vekt på aktører som tilbyr forbrukerfinansiering. Dette er bankene som mer eller mindre utelukkende tilbyr såkalte forbrukslån og brukskreditter. Normalt er slike lån uten krav til sikkerhet, noe som fører til dyrere rentebetingelser sammenlignet med for eksempel lån til bolig og bil. Forskjellene er også ganske betydelige mellom bankene. Det igjen tilsier at det er kostnadsmessig viktigere å velge rett bank når man vil ha lån til forbruk, enn når man vil låne til bil.

Det typiske innholdet på bloggen vil derfor kunne være vurderinger av spesifikke lånetilbud, vurderinger av spesifikke banker, og vurderinger av ulike måter å betjene lånene på. Det er også naturlig at vi ser på de såkalte låneformidlerne som innhenter lånetilbud fra mange banker.

Jeg som eier og driver bloggen er en mann med erfaring fra begge sider av låneskranken. Jeg har tidligere jobbet i dette bankmarkedet, og jeg har selv benyttet meg av tjenestene deres flere ganger.